Op dinsdag 7 februari is de Salary Survey 2017 van start gegaan. De Salary Survey moet aantonen of dat de aantrekkende IT-arbeidsmarkt, zich inmiddels ook echt vertaalt in betere arbeidsvoorwaarden of hogere uurtarieven. De survey brengt niet alleen de beloningen van IT-functies in beeld, maar ook wat IT-professionals belangrijk vinden in het werken en de te verwachte ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Klik hier om mee te doen aan de Salary Survey en kom er achter wat je waard bent.

Vorig jaar bleek dat de koopkracht van IT-professionals weer voorzichtig in de lift zat. Gemiddeld nam de koopkracht van IT- ers dat jaar toe met 1,2%. Niet alle IT’ers gingen er toen nog op vooruit, slecht negen van de 27 functiegropeen kregen vorig jaar meer bij dan de gemiddelde inflatie. Zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers) merkten vorig jaar goed dat de markt weer aantrekt. Zij konden meer uren dan vorig jaar in rekening brengen, van 34 uur naar 36 uur per week. Het gemiddelde uurtarief kwam vorige jaar uit op 80 euro.

Ben jij benieuwd wat je waard bent? Vul tot 19 maart de Salary Survey in en bekijk de resultaten in AG Connect (nummer 5) op 19 mei en kom er achter wat jouw positie is.

Ga naar AG Connect en doe mee aan het onderzoek! Bovendien maak je kans op mooie prijzen zoals een Philips Hue Light starterkit en een Masterclass naar keuze van AG Connect en Nyenrode Business Universiteit.

De Salary Survey 2017 wordt mogelijk gemaakt door AG Connect en Berenschot.

Op de hoogte blijven van onze publicaties? Schrijf je in
Ik wil op de hoogte blijven

    Hallo, mijn naam is , en ik wil op de hoogte blijven over:
    mijn e-mailadres is

    Alvast bedankt.

    * Verplicht veld