Vanaf heden komt Monique Bluemink ons versterken bij de Regiedesk. We zijn erg blij met haar komst en om haar wat beter te leren kennen hebben we een drietal vragen aan haar gesteld. Lees hieronder het korte interview met Monique.

Waar kijk je het meeste naar uit in je nieuwe functie als medewerker bij de Regiedesk?
Ik vind het leuk om met veel nieuwe informatie om te gaan deze mijzelf eigen te maken. In mijn afgelopen banen, voornamelijk in het office management, had ik veel te maken met ad hoc werkzaamheden. Dit ligt mij goed in en dat is nu ook belangrijk in deze baan. Het is voor mij een compleet nieuwe baan die ik nog nooit eerder heb gehad, met daarbij werkzaamheden die ik niet veel heb uitgevoerd. Bij de Regiedesk verzorgen wij onder andere screeningen en daar heb ik het verleden wel mee te maken gehad maar veel minder intensief.

Wat zijn voor jou uitdagingen of zijn er dingen die je anders wilt toepassen binnen de Regiedesk?
Vooral alle nieuwe informatie met betrekking tot rechtsvormen van BV’s en de wet DBA. Om een beetje in herhaling te vallen, het is gewoon allemaal nieuw dus dat is voor mij wel de uitdaging. Ik ben daarnaast ook best perfectionistisch en wil alles altijd in één keer weten en kunnen. Dat is voor mij altijd de uitdaging om mijn geduld te bewaren en alles rustig in mij op te nemen en eigen te maken.

Kun je iets over jezelf vertellen, wat doe je zoal buiten werktijd?
Buiten werktijd ben ik vrij veel aan het sporten, ik train vaak voor obstakel runs en zo nu en dan voor een hardloopwedstrijd. Ik ben behoorlijk muziek verslaafd en ga ik ook heel vaak naar concerten en festivals. Tevens hou ik ook van lezen, tv-series en films kijken, dat laatste doe ik met regelmaat bij de Pathé met mijn ‘Unlimited pas’. Verder heb natuurlijk ook een vrienden kring waar ik graag mee afspreek om een borrel mee te doen of lekker een hapje mee te eten.

Monique, fijn dat je er bent en we wensen je veel succes en plezier!

Op de hoogte blijven van onze publicaties? Schrijf je in
Ik wil op de hoogte blijven

    Hallo, mijn naam is , en ik wil op de hoogte blijven over:
    mijn e-mailadres is

    Alvast bedankt.

    * Verplicht veld