Het vinden van de mooiste freelance opdrachten kan zo nu en dan lastig zijn. Zo denk je wellicht de geschikte freelance opdracht te hebben gevonden waar dit uiteindelijk toch tegenvalt. Niks aan te doen en op naar de volgende opdracht. Echter, hoe zorg je er nou voor dat je in het vervolg wel de mooiste en geschikte freelance opdracht bemachtigt?

Eigen netwerk

Dit klinkt voor jou wellicht als vanzelfsprekend, maar uiteindelijk is het mogelijk om gewenste freelance opdrachten gewoon door jouw netwerk te vinden. Belangrijk is hierin het bijhouden van jouw sociale media kanalen zoals LinkedIn. Door hierop jouw connecties te voorzien van een continue stroom van communicatie, blijven zij op de hoogte waar jij mee bezig bent. Concluderend, doordat jij jezelf laten zien weten anderen of zij een oogje voor jou in het zeil moeten houden. Hierdoor laat je geen enkele mogelijkheid onbenut en zal jij uiteindelijk de mooiste freelance opdracht vinden.

Meld je aan op online platformen

Waar het niet altijd mogelijk is om de mooiste freelance opdrachten via jouw netwerk te bemachtigen, is het logischerwijs ook mogelijk om je aan te melden op online platformen. Op online platformen vind je namelijk tal van freelance opdrachten. Door je hierop aan te melden ontvang jij dagelijks nieuwe potentiële opdrachten van mooie opdrachtgevers waardoor er een continue stroom is van vraag naar arbeid. Bovendien ben je veel vindbaarder door je aan te melden op online platformen. Als je dit niet zou doen, dan loop je de kans mis dat opdrachtgevers jou kunnen vinden. Zo zijn er veel opdrachtgevers die freelancers werven via een online platform en is het inschrijven op platforms zoals Jobcatcher geheel gratis. Twijfel dus niet en grijp je kans.

Door je aan te melden in bijvoorbeeld Jobcatcher kun je jou cv uploaden en reageren op de mooiste freelance opdrachten die bij jouw ambities passen. Bovendien kun je gemakkelijk filters aanpassen waardoor je het overzichtelijk houdt. Dit zorgt er ook voor dat je kan zoeken naar datgeen waar jij in geïnteresseerd bent. Tot slot kan je gemakkelijk jouw voorkeuren doorgeven met betrekking tot mailings en alerts. Hierdoor blijf je altijd op de hoogte naargelang jouw wensen.

 

Op de hoogte blijven van onze publicaties? Schrijf je in
Ik wil op de hoogte blijven

    Hallo, mijn naam is , en ik wil op de hoogte blijven over:
    mijn e-mailadres is

    Alvast bedankt.

    * Verplicht veld