Onze diensten

Persoonlijke en betrokken dienstverlening door ons

Expertise en organisaties samenbrengen en ondersteunen. De schakel zijn tussen professionals en opdrachtgevers. Dat is Fast Flex. Maar we zijn meer dan recruiters en een efficiënte backoffice in het snelle Amsterdam. We bieden de zelfstandige professional en opdrachtgever een stukje stabiliteit en zekerheid in de steeds flexibeler wordende arbeidsmarkt mede door het aanbieden van de beste interim opdrachten. Dit doen wij met onze diverse diensten, zoals contractmanagement, payrolling en marktonderzoek.

Contractmanagement

Bij het inhuren van professionals ontkom je niet aan de administratie die hierbij komt kijken. Hier gaat vaak veel tijd inzitten. Laat deze administratieve taken over aan Fast Flex. Dan hoeft jouw bedrijf geen kostbare tijd meer te besteden aan onder meer:

  • contracten opstellen
  • de dossiers beheren
  • de urenregistraties
  • de facturaties
  • de uitbetalingen

Daarnaast controleren wij of tarieven kloppen en hoeveel tussenpersonen er in het inhuurproces zitten. Door al dit werk uit te besteden aan Fast Flex houd je tijd, energie en middelen over om te focussen op je eigen inhoudelijke taken. Zo profiteert jouw onderneming optimaal van de voordelen die flexibele arbeid met zich meebrengt.
Neem contact op voor meer informatie >>

Recruitment

De juiste professional, bij de juiste freelance opdracht op het juiste moment bij de juiste opdrachtgever. Dat is voor onze recruiters de perfecte match. Voor openstaande opdrachten gaan zij actief op zoek in de markt en zetten deze uit in onze communities. Onze vijver van professionals is dermate groot dat wij de geschikte persoon bij de opdracht vinden. Daarnaast zijn wij ook altijd op zoek naar nieuw talent. We hebben nauw contact met zowel bedrijven als zp’ers. Hierdoor weten we wat beide partijen verwachten en te bieden hebben. Dit helpt ons om de perfecte match te vinden.
Neem contact op voor meer informatie >>

Onderzoek

Fast Flex doet continu onderzoek naar diverse trends, ontwikkelingen en verschuivingen in de markt. Wij benchmarken bijvoorbeeld jaarlijks de tarieven van diverse functieprofielen en rollen. Met deze informatie hebben wij een goed beeld van de markt. Hierdoor kunnen wij klanten, professionals en organisaties juist en tijdig informeren over kwesties die mogelijk impact hebben op de bedrijfsdoelstellingen. In diverse publicaties delen we uiteenlopende informatie met jou. Lees bijvoorbeeld onze whitepapers over Cloud Sourcing, Benchmarking en onze visie op de toekomst.

Benchmarking

In een doorlopend veranderende arbeidsmarkt is het soms lastig in te schatten wat expertise waard is. Een organisatie wilt nooit teveel betalen en een zp’er wil zichzelf niet tekort doen.

Fast Flex voert voor opdrachtgevers benchmarkonderzoek uit, zodat er inzicht is of de huidige tarieven marktconform zijn. We kijken hierbij naar de verhoudingen van senioriteit en naar specifieke afdelingen binnen de organisatie. De uitkomsten van dit onderzoek bieden je als organisatie een prettige onderhandelingspositie. Op deze manier betaal je nooit teveel voor de expertise die je wilt inhuren en houd je grip op de kosten voor flexibele inhuur. Wil je direct inzicht verkrijgen? Bekijk dan hier de benchmarktool.
Neem contact op voor meer informatie >>

Versnelde betaling voor zp’ers

Als ondernemer wil je het liefst zo snel mogelijk over je geld beschikken. Fast Flex hanteert een marktconforme betalingstermijn, maar we kunnen het ons voorstellen dat je sneller je geld wilt ontvangen. Wij bieden je daarom 3 betalingsopties:

Basic
Met Basic handelen wij snel en zorgvuldig het contract af voor jouw opdracht en betalen wij jouw facturen wanneer de opdrachtgevers ons heeft betaald.

Premium
Met Premium betalen wij jouw facturen met 14 dagen en heb je een persoonlijke relatiemanager voor vragen en advies. Daarnaast bieden wij jouw professionals toegang tot Select Academy gedurende de looptijd van de opdracht. Dé opleidingsomgeving met vakinhoudelijke trainingen van ‘world leading’ aanbieders op het gebied van onder andere IT, Techniek en Finance. Zij kunnen onbeperkt én geheel gratis online trainingen, virtuele labs en/of kennissessies volgen én proefexamens maken.

Kosten: € 3,00 per uur

Excellent
Wil jij nog sneller betaald worden? Dan kan met Excellent! Deze service biedt een versnelde betaling met al 10 dagen. Daarnaast is een persoonlijke relatiemanager nog meer met raad en daad betrokken bij de zoektocht naar een vervolgopdracht en maak je deel uit van Select iCommunity Crowdsurance. Of schakel hulp in van een jobcoach om in gesprek te gaan over persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard kun je ook van alle Premium voordelen gebruikmaken.
Kosten: € 4,50 per uur

Neem contact op voor meer informatie >>

Nog belangrijk: Indien werkzaam bij NN geldt standaard een korting van 2% zoals opgelegd door de klant.

Ben je nu op zoek naar een freelance platform waar je een opdracht of professional vindt zonder tussenkomst van een bemiddelaar maar waar wel al jouw zaken geregeld worden? Ga dan naar www.striive.com en meld je daar aan!