Onze diensten

Persoonlijke en betrokken dienstverlening door ons

Expertise en organisaties samenbrengen en ondersteunen. De schakel zijn tussen professionals en opdrachtgevers. Dat is FastFlex. Maar we zijn meer dan recruiters en een efficiënte backoffice in het snelle Amsterdam. We bieden de zelfstandige professional en opdrachtgever een stukje stabiliteit en zekerheid in de steeds flexibeler wordende arbeidsmarkt. Dit doen wij met onze diverse diensten, zoals contractmanagement, payrolling en marktonderzoek.

Contractmanagement

Bij het inhuren van professionals ontkom je niet aan de administratie die hierbij komt kijken. Hier gaat vaak veel tijd inzitten. Laat deze administratieve taken over aan FastFlex. Dan hoeft jouw bedrijf geen kostbare tijd meer te besteden aan onder meer:

  • contracten opstellen
  • de dossiers beheren
  • de urenregistraties
  • de facturaties
  • de uitbetalingen

Daarnaast controleren wij of tarieven kloppen en hoeveel tussenpersonen er in het inhuurproces zitten. Door al dit werk uit te besteden aan FastFlex houd je tijd, energie en middelen over om te focussen op je eigen inhoudelijke taken. Zo profiteert jouw onderneming optimaal van de voordelen die flexibele arbeid met zich meebrengt.
Neem contact op voor meer informatie >>

Recruitment

De juiste professional, bij de juiste opdracht op het juiste moment bij de juiste opdrachtgever. Dat is voor onze recruiters de perfecte match. Voor openstaande opdrachten gaan zij actief op zoek in de markt en zetten deze uit in onze communities. Onze vijver van professionals is dermate groot dat wij de geschikte persoon bij de opdracht vinden. Daarnaast zijn wij ook altijd op zoek naar nieuw talent. We hebben nauw contact met zowel bedrijven als zp’ers. Hierdoor weten we wat beide partijen verwachten en te bieden hebben. Dit helpt ons om de perfecte match te vinden.
Neem contact op voor meer informatie >>

Payrolling

Door op de loonlijst van FastFlex te komen, heb je als zelfstandig professional de zekerheid van een vast maandinkomen. En hoef je je geen zorgen te maken over juridische aspecten of lokale wet- en regelgeving. Met deze uitzend- of payrollconstructie kun je je voor 100% richten op de inhoud van je werk. Wil je meer weten over deze mogelijkheid, lees dan meer over FastFlex als payrollorganisatie.

Payroll voor opdrachtgevers

Ben je opdrachtgever en wil je graag meer informatie over payrolling voor jouw organisatie? Neem dan contact op met onze regiedesk.

Onderzoek

FastFlex doet continu onderzoek naar diverse trends, ontwikkelingen en verschuivingen in de markt. Wij benchmarken bijvoorbeeld jaarlijks de tarieven van diverse functieprofielen en rollen. Met deze informatie hebben wij een goed beeld van de markt. Hierdoor kunnen wij klanten, professionals en organisaties juist en tijdig informeren over kwesties die mogelijk impact hebben op de bedrijfsdoelstellingen. In diverse publicaties delen we uiteenlopende informatie met jou. Lees bijvoorbeeld onze whitepapers over Cloud Sourcing, Benchmarking en onze visie op de toekomst.

Benchmarking

In een doorlopend veranderende arbeidsmarkt is het soms lastig in te schatten wat expertise waard is. Een organisatie wilt nooit teveel betalen en een zp’er wil zichzelf niet tekort doen.

FastFlex voert voor opdrachtgevers benchmarkonderzoek uit, zodat er inzicht is of de huidige tarieven marktconform zijn. We kijken hierbij naar de verhoudingen van senioriteit en naar specifieke afdelingen binnen de organisatie. De uitkomsten van dit onderzoek bieden je als organisatie een prettige onderhandelingspositie. Op deze manier betaal je nooit teveel voor de expertise die je wilt inhuren en houd je grip op de kosten voor flexibele inhuur.
Neem contact op voor meer informatie >>

Versnelde betaling voor zp’ers

Als ondernemer wil je het liefst zo snel mogelijk over je geld beschikken. FastFlex hanteert een marktconforme betalingstermijn, maar we kunnen het ons voorstellen dat je sneller je geld wilt ontvangen. Wij bieden je daarom 2 betalingsopties:

BeFast
Betaling binnen 8 dagen
Kosten: € 2,50 per uur
Je brengt op je factuur het aantal uren x €2,50 in mindering, exclusief btw. Meer niet.

Basisbetaling
Betaling binnen de normale termijn.
Kosten: n.v.t.
Wij brengen alleen kosten in rekening als wij jouw factuur versneld moeten betalen. Voor een normale factuur brengen wij uiteraard geen kosten in rekening.
Neem contact op voor meer informatie >>

Nog belangrijk: Indien werkzaam bij NN of ING Bank (IT) geldt standaard een korting van 2% zoals opgelegd door de klant.