Digital contract signing

Roept digitale ondertekening vragen op? FastFlex verheldert

Waarom FastFlex aan digital contract signing doet

Wij zien dit als extra service voor interim professionals en leveranciers. Het digitaal ondertekenen van het contract brengt minder administratieve last met zich mee. Het getekende contract hoef je niet per post retour te sturen. Nabellen voor bevestiging van ontvangst is niet meer nodig. Tot slot geeft het digitaal verzenden van contracten minder belasting voor het milieu. Iets waar we bij FastFlex vanuit maatschappelijk verantwoord ondernemen ook bij stilstaan.tag heuer autavia replica watches

Informatie over digitaal ondertekenen

Ja, deze digitale manier van contractondertekening is getoetst en akkoord bevonden door mr. drs. Paul Pols. Hij zegt hierover het volgende:

“Met Registered Email ® kan bewijs worden geleverd dat een e-mail met een vast te stellen inhoud (inclusief bijlage) op een door een onafhankelijke derde vastgesteld moment is verzonden door een geverifieerde verzender en afgeleverd aan de ontvanger. De Registered Email-dienst levert onder de besproken omstandigheden voldoende bewijs om te voldoen aan de bewijsopdracht die op een verzender van een e-mail zal rusten in geval van betwisting door een wederpartij. De Registered Email-dienst kan in combinatie met eSignOff ® worden gebruikt om online overeenkomsten aan te gaan, inclusief overeenkomsten die normaliter schriftelijk zouden moeten worden aangegaan.

RPost is Safe Harbor gecertificeerd en in dat kader bevoegd persoonsgegevens uit de Europese Unie en Europese Economische Ruimte te ontvangen. De verwerking van persoonsgegevens kan daarbij tot een minimum worden beperkt door gebruik te maken van hashing en encryptie. Op deze wijze kan een invulling worden gegeven aan de plicht om op een verantwoorde wijze om te gaan met persoonsgegevens en andere vertrouwelijke informatie.”

RPost heeft met haar Registered E-mail ®-services de wereldwijde standaard gezet voor Legal Proof ® e-mail. Deze gepatenteerde services bieden de afzender een rechtsgeldig bewijs voor welke inhoud en bijlagen er precies per e-mail zijn verzonden en ontvangen, door wie en op welk moment. De Registered E-mail ®-services worden sinds 2003 gebruikt. RPost heeft haar hoofdkantoor in Los Angeles in de Verenigde Staten en wordt in Nederland vertegenwoordigd door DM Interface.

Ja, digitaal ondertekenen van contracten wordt door alle mailprogramma’s ondersteund.

Geef dit aan ons door via administratie@fastflex.nl. Wij zullen dan de contactgegevens in onze administratie wijzigen.

Let op! Het contract kan alleen verstuurd worden aan het e-mailadres van de rechtsgeldige ondertekenaar. Het bericht doorsturen naar de juiste persoon en dan goedkeuren kan helaas niet.

Stuur de mail door naar administratie@fastflex.nl. Graag niet via de actiemail beantwoorden. Geef in je mail aan wat je bezwaar is. Bij ontvangst van je bezwaar zal FastFlex contact met je opnemen of een aanpassing doen. Je krijgt dan een nieuwe overeenkomst per e-mail toegestuurd.

Print het toegezonden contract uit, onderteken het en scan deze in. Mail dit naar administratie@fastflex.nl. Per post verzenden kan ook. Stuur het ondertekende contract naar:
FastFlex BV
Antwoordnummer 19155
1000 WC Amsterdam

Print het contract uit, onderteken het en stuur het naar:
FastFlex BV
Antwoordnummer 19155
1000 WC Amsterdam

Je kunt het contract na ondertekenen ook inscannen en mailen naar administratie@fastflex.nl.

Meer weten over digital contract signing?

Misschien staat je vraag over digitaal ondertekenen er niet tussen of geeft het antwoord jou onvoldoende informatie. Laat het ons weten. Wij helpen je graag verder. Stuur een e-mail naar administratie@fastflex.nl of bel 088 – 327 84 00.