Sinds augustus vorig jaar zijn wij onderdeel van Between Staffing Group. Je hebt in onze vorige nieuwsbrief kunnen lezen dat wij op steeds meer vlakken de samenwerking opzoeken. Ons lijkt het een leuk idee om jullie kennis te laten maken met onze collega’s van Between, daarom zullen wij iedere maand een medewerker aan jullie voorstellen. Deze maand Franka Vulto, zij is recruiter assistent bij Between.

Wie is Franka in een notendop?
Dit vind ik altijd één van de moeilijkste vragen. Ik ben creatief, georganiseerd en vooral graag bezig. Buiten dat fotografeer ik graag, heb ik mijn eigen paard en vul ik mijn tijd met reizen plannen die ik ook wil gaan maken in de toekomst. Ik ben behoorlijk impulsief, sport graag en ben bijna altijd vrolijk!

Wat is jouw rol binnen Between en waar ligt jouw specialisatie?
Op dit moment ben ik werkzaam als recruitment assistant. Vanuit hier groei ik door naar een inmiddels nieuwe functie binnen Between, namelijk: Front-Office medewerker. Steeds meer zal ik deze rol op gaan pakken. Op dit moment ben ik vooral “gespecialiseerd” in het maken van rapportages. Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in het systeem ‘My Solution’, in dit systeem kan ik inmiddels bijna alles oplossen.

Wat zijn jouw ambities voor de komende 5 jaar?
Op het gebied van werk vind ik dat op dit moment erg lastig. Ik zal straks dus mijn nieuwe functie van Front-Office medewerker gaan vervullen. Eerst maar eens kijken hoe dat bevalt en hoe zich dit gaat vullen, en vanuit daar kijk ik weer verder. Op persoonlijk gebied hoop ik binnen 3 jaar mijn studie volledig af te ronden en uiteindelijk dan een master te halen en een universitaire opleiding te volgen.

Op de hoogte blijven van onze publicaties? Schrijf je in
Ik wil op de hoogte blijven

    Hallo, mijn naam is , en ik wil op de hoogte blijven over:
    mijn e-mailadres is

    Alvast bedankt.

    * Verplicht veld