Niels Hoevenaars komt vanaf heden ons recruitment team ondersteunen. Sinds 2012 is hij al werkzaam bij FastFlex, bij de financiële administratie. Hieronder een kort interview met Niels waarin hij meer vertelt over zijn visie op recruitment.

Hoelang werk je bij FastFlex en waarom maak je de overstap naar recruitment?
Ik ben sinds 1 juli 2012 in dienst bij FastFlex bij de Financiële administratie. Ik merk dat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging en gelukkig was dit mogelijk binnen FastFlex. Vroeger speelde ik op hoog niveau squash en ik voel nog steeds de drang om te scoren en te presteren. Ik denk dat recruitment dit mij kan bieden omdat ik continu zal moeten scoren op aanvragen welke natuurlijk moeten uitmonden in plaatsingen.

Waar kijk je het meeste naar uit in je nieuwe functie als recruiter?
Ik kijk het meeste uit naar mensen aan een nieuwe opdracht helpen, die binnen hun profiel en wensen past. Daarnaast geven de nieuwe omgeving en de nieuwe mensen mij veel energie. Klantgerichtheid vind ik belangrijk en ik bouw graag aan een relatie met onze zelfstandige professionals, leveranciers en klanten.

Wat zijn voor jou uitdagingen of wat wil je anders gaan doen binnen recruitment?
De grootste uitdaging voor mij is het eigen maken van het werk als recruiter en hierin mijn eigen manier van werken vinden. Daarnaast wil ik graag zoveel mogelijk zelfstandige professionals plaatsen. Een andere uitdaging voor mij is om een schaarse specialist, die voor vele klussen wordt benaderd, om deze te verleiden om via FastFlex te komen werken. Of ik zaken anders wil gaan aanpakken kan ik nog lastig zeggen. Eerst maar eens het werk als recruiter eigen maken!

Niels wij wensen je veel succes en plezier in je nieuwe rol :-)!

Niels Hoevenaars komt het recruitment team versterken
Op de hoogte blijven van onze publicaties? Schrijf je in
Ik wil op de hoogte blijven

    Hallo, mijn naam is , en ik wil op de hoogte blijven over:
    mijn e-mailadres is

    Alvast bedankt.

    * Verplicht veld