Over Fast Flex

Fast Flex faciliteert en optimaliseert flexibele arbeid

1900 contracten in beheer, ruim 100 opdrachtgevers binnen diverse branches en meer dan 15 jaar ervaring. Mooie cijfers vinden wij. Maar daar draait het voor ons niet enkel om. De juiste professionals bij de juiste projecten bemiddelen. Opdrachtgevers volledig ondersteunen bij het inhuurproces. Op een persoonlijke, betrokken en maatschappelijk verantwoorde manier. Dat is waar het team van Fast Flex zich dagelijks voor inzet.

Fast Flex als intermediair

Ben je als zelfstandig professional op zoek naar uitdagende freelance opdrachten of projecten? Of zoek je als opdrachtgever naar een professional die voldoet aan de gestelde eisen voor jouw project? Onze recruiters zoeken altijd naar de beste match.
Lees meer over recruitment >>

Fast Flex als contractmanager

Wij regelen alles omtrent de contractuele inhuur van externe professionals. Gedurende de contractperiode zijn wij het persoonlijke aanspreekpunt voor opdrachtgevers, zelfstandige professionals en leveranciers. Zo blijven we bij alle zzp opdrachten betrokken, van begin tot eind.
Lees meer over contractmanagement >>

Fast Flex als kennispartner

Weet je niet zo goed hoe je het inhuurproces voor een zzp’er inhuren het beste kunt organiseren? Of ben je als professional benieuwd naar wat de arbeidsmarkt gaat brengen? Als kennispartner doen wij onderzoek naar trends, ontwikkelingen en verschuivingen op de arbeidsmarkt.
Lees meer over ons onderzoek >>

Diversiteit aan branches

Fast Flex helpt organisaties met de contractuele afhandeling en het inhuurproces van externe professionals. Wij helpen ook bij de zoektocht naar de beste match tussen zp’ers en bedrijven. Wij doen dit binnen diverse branches, zoals:

  • informatie- en communicatietechnologie
  • financiële dienstverlening
  • zakelijke dienstverlening
  • overheid
  • media
  • retail

Samen en compliant werken
In onze branche is het belangrijk om altijd op de hoogte te zijn van de wijzigingen in onder meer wet- en regelgeving. Wij doen dit door samen te werken met diverse partners zoals met de brancheorganisatie BOVIB en onze juridische partner. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat wij het inhuurproces volledig transparant en compliant verzorgen.

Blijven ontwikkelen
Een leven lang leren vinden we bij Fast Flex belangrijk. Dit geldt voor ons eigen team, maar natuurlijk ook voor professionals zoals jij. Daarom investeren wij in communities. Zodat professionals op een informele manier van elkaar kunnen leren, ervaringen delen en tips en kennis uitwisselen. Daarbij organiseren we regelmatig bijeenkomsten waarin we trends en ontwikkelingen behandelen. Zo houden we ons netwerk op de hoogte over veranderingen en laten we ze kennismaken met de markt.

Verantwoord ondernemen bij FastFlex

MVO-certificaat
FastFlex is MVO-gecertificeerd op de MVO-prestatieladder niveau 3. Wij vinden het belangrijk om de verantwoordelijkheid te nemen voor onze invloed op het milieu en onze maatschappij. Door verschillende maatregelen te treffen en initiatieven te stimuleren, dragen wij bij om de impact hiervan te beperken.

Minder kilometers, minder papier
Het aantal reiskilometers tussen wonen en werken proberen we te beperken. Zo plaatsen wij zoveel mogelijk lokale zelfstandige professionals bij organisaties en faciliteren wij thuiswerken voor onze medewerkers. En door gebruik te maken van Reversed Billing en Digital Contact Signing reduceren we het papiergebruik aanzienlijk.

Initiatieven stimuleren
Ook moedigen we medewerkers, klanten en andere betrokkenen van FastFlex aan om initiatieven te nemen die positief bijdragen aan onze maatschappij en het milieu. Zo ondersteunen wij diverse organisaties, zoals dierentuin Artis, Cordaid Microkrediet en stichting Make a Wish.

natura artis magistra
cordaid microkrediet
make a wish