Na vele positieve geluiden over het onderzoek in voorgaande jaren hebben FastFlex en METRI besloten om ook dit jaar een baanbrekend onafhankelijk onderzoek uit te voeren naar inhuurtarieven en ontwikkelingen rond de externe inhuur van ICT’ers.

Door deelname krijgt jouw organisatie gedetailleerd inzicht hoe de eigen tarieven zich verhouden ten opzichte van de inhuurtarieven in de markt voor 28 verschillende functies en rollen uitgesplitst op junior, medior en senior niveau. Indien er genoeg deelnemers zijn uit een specifieke branche, dan zijn we in staat om ook deze specificering mee te geven in de terugkoppeling. Met dergelijke onafhankelijke informatie sta je sterker in onderhandelingen en kun je scherper en kwalitatief beter inhuren. Deelname aan dit onderzoek heeft zeker zijn waarde aangezien geïnteresseerden het rapport na publicatie kunnen aanschaffen voor 5.000 euro. Voor deze editie is namelijk gekozen om de uitkomsten alleen terug te koppelen aan deelnemende organisaties.

Dit jaar zal het rapport van het onderzoek in het begin van het derde kwartaal van 2017 verschijnen.

Bent u geïnteresseerd of wilt u misschien extra informatie? Dan kunt u contact opnemen met ons 088 – 32 78 400 of stuur uw email naar marloes.de.kaart@fastflex.nl.

Op de hoogte blijven van onze publicaties? Schrijf je in
Ik wil op de hoogte blijven

    Hallo, mijn naam is , en ik wil op de hoogte blijven over:
    mijn e-mailadres is

    Alvast bedankt.

    * Verplicht veld