Sinds augustus vorig jaar zijn wij onderdeel van Between Staffing Group. Je hebt in onze vorige nieuwsbrief kunnen lezen dat wij op steeds meer vlakken de samenwerking opzoeken. Ons lijkt het een leuk idee om jullie kennis te laten maken met onze collega’s van Between, daarom zullen wij iedere maand een medewerker aan jullie voorstellen. Deze maand Pascal Verhoef, hij is manager recruitment bij Between.

 1. Wie is Pascal in een notendop?
  Pascal in een notendop, goede vraag. Ten eerste ben ik natuurlijk een echte Betweener. Inmiddels werk ik 4 jaar bij Between, en dit doe ik met veel plezier. Daarnaast zijn familie en vrienden erg belangrijk voor mij en daar besteed ik dan naast mijn werk veel tijd aan. Een feestje op zijn tijd vind ik ook erg leuk en in de zomer kan je mij dan ook vinden op een festival met vrienden. Tot slot ben ik een persoon met een drive en werk ik hard om mijn doelen te bereiken.
 2. Wat is jouw rol binnen Between en waar ligt jouw specialisatie?
  Ik ben bij Between gestart als accountmanager en heb een aantal key accounts van Between mogen beheren. Sales en relatiemanagement zit in mijn bloed. Sinds begin van dit jaar ben ik gestart als Manager recruitment en ben ik binnen Between eindverantwoordelijk voor het recruitment team. Samen met het team verzorgen wij alle aanbiedingen van kandidaten richting onze eindklanten. Het streven is om altijd een 100% match te vinden voor onze klanten. Hierin coach en begeleid ik het team om het maximale uit zichzelf te halen. Relatiebeheer en een proactieve benadering richting zowel klant als leverancier zijn hierin in mijn ogen succes factoren.
 3. Wat zijn jouw ambities voor de komende 5 jaar?
  Ik vind het altijd moeilijk om te zeggen waar ik over 5 jaar sta en waar ik werk. Wat ik wel weet is dat ik mij wil ontwikkelen in mijn management rol en mij vol ga inzetten om samen met Between dit jaar en opvolgende jaren wederom FDgazelle awards in de wacht te slepen. Tevens wil ik investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling en graag nog een MBA volgen. Ik ga dan ook geen uitdaging uit de weg.

  Pascal Verhoef
  Pascal Verhoef, manager recruiter

Op de hoogte blijven van onze publicaties? Schrijf je in
Ik wil op de hoogte blijven

  Hallo, mijn naam is , en ik wil op de hoogte blijven over:
  mijn e-mailadres is

  Alvast bedankt.

  * Verplicht veld