Sinds augustus vorig jaar zijn wij onderdeel van Between Staffing Group. Je hebt in onze vorige nieuwsbrief kunnen lezen dat wij op steeds meer vlakken de samenwerking opzoeken. Ons lijkt het een leuk idee om jullie kennis te laten maken met onze collega’s van Between, daarom zullen wij iedere maand een medewerker aan jullie voorstellen. Deze maand Mandy Vader, zij is contractmedewerker bij Between.

 

Wie ben ik in een notendop?
Mijn naam is Mandy en ik ben 25. Hard werken en snel schakelen tussen werkzaamheden liggen mij goed en waar ik mij erg in thuis voel. Daarnaast kom ik graag tot rust op het strand met mijn paard, of met een rondje hardlopen door de polder. Ook zit ik graag op een terrasje met vriendinnen, of lees graag een boek.

Wat is mijn rol binnen Between en waar ligt mijn specialisatie?
Ik ben in oktober begonnen als contractmedewerker bij Between. Ik vind het lastig om te zeggen waar mijn specialisatie ligt, ik vind eigenlijk alles onwijs leuk om te doen en wil me dan ook in veel dingen nog verder verdiepen. Zojuist heb ik voor het eerst kunnen ondersteunen in een transitie, van het maken van het nieuwe addendum tot het inregelen van de contracten. Onwijs leuk om een klant zo goed te leren kennen.

Wat zijn jouw ambities voor de komende vijf jaar?
In de komende vijf jaar hoop ik nog veel meer te leren en groeien bij Between. Ik heb op dit moment nog geen vastomlijnd plan, maar heb het erg naar mijn zin bij Between en hoop hier dan ook verder door te kunnen groeien!

Mandy Vader

Op de hoogte blijven van onze publicaties? Schrijf je in
Ik wil op de hoogte blijven

    Hallo, mijn naam is , en ik wil op de hoogte blijven over:
    mijn e-mailadres is

    Alvast bedankt.

    * Verplicht veld