Vandaag hebben wij samen met Between een gezamenlijk persbericht verstuurd met de bekendmaking van het nieuws dat FastFlex nieuwe eigenaren heeft. Door de koopovereenkomst tussen Between Holding B.V. en Q24 Beheer B.V. is FastFlex nu onderdeel van de Between Groep geworden. FastFlex zal door deze overgang een zelfstandig onderdeel worden binnen de Between Groep welke verder bestaat uit Between, Yellow Friday en Treefold. In dit nieuwsbericht gaan wij hier verder op in.

Alle organisaties van de Between Groep zijn allemaal met hun eigen specialisme actief binnen de sourcingsmarkt. Dagelijks zijn meer dan 3.000 professionals via de Between Groep aan het werk. Tot de gezamelijke klanten behoren o.a. APG, Belastingdienst, DUO Zoetermeer, Microsoft, Ministeries van Algemene Zaken, Buitenlandse Zaken en Economische Zaken, NS, NN Groep, Provincie Noord-Holland, Universiteit Leiden en UWV.

FastFlex zal ondanks deze overgang gewoon als onafhankelijk bedrijf actief blijven in de markt met het huidige team vanuit het eigen kantoor. Dit betekent dat wij op dezelfde wijze onze huidige diensten bij onze klanten blijven verzorgen maar dat wij ons verzekeren van een sterke partner die ons in staat stelt om als onafhankelijk label actief te blijven in de markt. Naast de versterking van onze positie biedt deze samenwerking vele nieuwe kansen doordat wij nu onderdeel worden van een groep bedrijven welke allemaal met hun eigen specialisme actief zijn binnen de sourcing markt. Wij zijn er van overtuigd dat wij naast de te behalen synergievoordelen ook onze meerwaarde bij onze klanten nog verder kunnen vergroten.

Rein Buijtelaar, algemeen directeur van de Between Groep: “Alle onderdelen van de Between Groep hebben profijt van deze overgang. Zo is het klantenbestand uitgebreid en het netwerk van leveranciers en professionals vergroot. Daarnaast profiteren wij van elkaars kennis en kunde. FastFlex is een geweldige toevoeging aan de Between Groep omdat de dienstverlening en het klantenportfolio naadloos op elkaar aansluiten. In 2017 wordt de omzet van FastFlex vanaf 1 augustus mee geconsolideerd waardoor de verwachte omzet van de Between Groep in 2017 meer dan € 200 miljoen bedraagt terwijl de omzet in 2016 nog € 145 miljoen bedroeg.”

Marc Loo, directeur van FastFlex: “Door de overgang naar de Between Groep verzekeren wij ons van een sterke partner die ons in staat stelt om als onafhankelijk label in de markt onze positie de komende jaren verder te versterken. Naast de versterking als onafhankelijke sourcing partner biedt deze samenwerking meer nieuwe kansen. Wij zijn nu onderdeel van een groep bedrijven die ieder met een eigen specialisme actief is binnen de sourcing markt. Naast deze voordelen zijn wij ervan overtuigd dat wij hierdoor ook onze meerwaarde voor onze huidige klanten verder kunnen vergroten.”

De Between groep bestaat naast FastFlex uit de volgende labels:

 • Between B.V. – Between zoekt, vindt en contracteert ICT professionals voor grote opdrachtgevers. Tot de klanten behoren een groot deel van de centrale overheid, provincie, universiteiten en multinationals.
 • Yellow Friday B.V. – Yellow Friday is een bemiddelaar voor zzp’ers en professionals in tijdelijke opdrachten.De opdrachtgevers zijn system integrators waarmee zij samenwerkingsverbanden hebben. Yellow Friday vindt en levert de juiste kandidaten voor vacatures van  deindklanten waarvoor de opdrachtgevers zelf geen personeel beschikbaar hebben.
 • Treefold B.V. – Treefold heeft haar focus op payrolling. Zij dragen bij aan het succes van haar relaties door het overnemen van juridische verplichtingen en risico’s en het bieden van diensten op het gebied van personeel- en loonadministratie.

Voor meer informatie of voor vragen mogen jullie uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Op de hoogte blijven van onze publicaties? Schrijf je in
Ik wil op de hoogte blijven

  Hallo, mijn naam is , en ik wil op de hoogte blijven over:
  mijn e-mailadres is

  Alvast bedankt.

  * Verplicht veld