Het is pas ruim een half jaar geleden dat we bekend mochten maken dat wij als FastFlex nieuwe eigenaren en nieuwe zusterorganisaties hebben gekregen. Vanaf augustus 2017 zijn wij onderdeel van Between Staffing Group. Wij vinden het tijd voor een korte update.

De afgelopen maanden zijn we, veelal achter de schermen, druk geweest met de nieuwe samenwerking. Ondanks dat er aan de voorkant van onze dienstverlening nog niets veranderd is en onze klanten niets merken van deze verandering, proberen we uiteraard aan de achterkant de eerste vruchten te plukken van deze samenwerking. Wij zijn bijvoorbeeld druk bezig geweest met:

 • Inventarisatie en integratie van de verschillende systemen
  De eerste maanden zijn we aan de ‘achterkant’ druk geweest met het inventariseren en analyseren van de diverse systemen waarbij gekeken is naar de voor– en nadelen van de systemen. Zo zijn wij als FastFlex ook aan het testen met het gebruik van Jobcatcher. Voor een aantal systemen is gekozen om deze te integreren en voor een aantal andere systemen zullen de labels gewoon hun eigen tooling blijven gebruiken.
 • Kennismaking
  Medewerkers van FastFlex en Between hebben al tijdens verschillende informele bijeenkomsten kennis met elkaar weten te maken. Zo hebben we gezamenlijk kerst gevierd en zijn de eerste borrels ook reeds met elkaar gedronken.
 • Kennisdeling
  Naast de informele kennismaking, met onze nieuwe collega’s, zijn we ook steeds vaker aan het kijken op welke gebieden we van elkaar kunnen leren en welke kennis we met elkaar kunnen delen. Als voorbeeld zitten we met het team van Marketing & Communicatie zo nu en dan al samen om elkaar op de hoogte te brengen van diverse lopende projecten en om onderling te sparren voor nieuwe initiatieven.

Uiteraard houden wij jou op hoogte van verdere ontwikkelingen omtrent deze samenwerking. Dit doen wij middels onze nieuwsbrief en natuurlijk via onze website. Ben jij nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Dat kun je hier doen.

      

Op de hoogte blijven van onze publicaties? Schrijf je in
Ik wil op de hoogte blijven

  Hallo, mijn naam is , en ik wil op de hoogte blijven over:
  mijn e-mailadres is

  Alvast bedankt.

  * Verplicht veld