Vanaf februari is Shamir werkzaam bij FastFlex. Hij komt ons ondersteunen bij de administratie, hij zal zich voornamelijk bezig houden met de financiële administratie. In dit interview maken we kennis met hem:

Waar kijk jij het meeste naar uit in je nieuwe functie als medewerker bij de
administratie?
Ik denk dat ik bij FastFlex heel veel kan leren, ik ben dan ook zeer leergierig. Ik kijk uit naar het ondersteunen van mijn collega’s en natuurlijk onze klanten.

Wat zijn voor jou uitdagingen of zijn er dingen die je anders wilt toepassen binnen de administratie?
Ik vind het een uitdaging om de systemen helemaal onder controle te krijgen en de kennis te vergaren die hierbij nodig is maar ik denk dat het wel goed komt. Daarnaast ben ik iemand die altijd kijkt of bepaalde dingen efficiënter kunnen.

Kun je iets over jezelf vertellen?
Op mijn werk vind ik vakbekwaamheid belangrijk. Ik wil zo goed mogelijk zijn in de dingen die ik doe. Verder vind ik het fijn om in de zomer af en toe op de motor te stappen, daarnaast hou ik van reizen.  Ook een barbecue met vrienden met een potje voetbal en borrel erbij vind ik heerlijk (ik ben namelijk dol op grill-gerechten). Tot slot kijk ik graag films, voornamelijk actiefilms en ik breng graag tijd door met m’n gezin.

Wij wensen Shamir veel plezier en succes!

Op de hoogte blijven van onze publicaties? Schrijf je in
Ik wil op de hoogte blijven

    Hallo, mijn naam is , en ik wil op de hoogte blijven over:
    mijn e-mailadres is

    Alvast bedankt.

    * Verplicht veld