Sinds kort is Rohied werkzaam bij onze administratie. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de financiële administratie. In dit interviewtje maken we kennis met hem.

1. Waar kijk jij het meeste naar uit in je nieuwe fuctie als medewerker bij de administratie?
Ik kijk erg uit om de administratie op orde te houden en hierin structuur voor mezelf in aan te brengen. Het persoonlijke contact met onze klanten vind ik zeer belangrijk. Ik vind het fijn om klaar te staan voor onze klanten en ze te helpen met eventuele vragen. Ik bied namelijk graag een helpende hand.

2. Wat zijn voor jou uitdagingen of zijn er dingen die je anders wilt toepassen binnen de administratie?
Ik ben totaal nieuw in deze branche en in deze functie, dus mezelf alles eigen maken is voor mij een uitdaging. Echter ben ik leergierig en vind ik het leuk om mezelf te verdiepen in de materie zodat ik elke dag iets nieuws kan toepassen. Verder zijn er nog geen dingen die ik anders zou toepassen op de administratie omdat ik nog niet voldoende alles onder de knie heb.

3. Kun je iets over jezelf vertellen?
Buiten werktijd vind ik het fijn om wat te relaxen zodat ik de volgende dag weer fit op het werk kan verschijnen. Ik ben ook van plan om op korte termijn te starten met fitnessen en MMA, ik kijk hier erg naar uit. In het weekend vind ik het leuk om naar feestjes te gaan of gezellig wat te eten en drinken met vrienden.

Op de hoogte blijven van onze publicaties? Schrijf je in
Ik wil op de hoogte blijven

    Hallo, mijn naam is , en ik wil op de hoogte blijven over:
    mijn e-mailadres is

    Alvast bedankt.

    * Verplicht veld