Kennisbemiddelaar Between neemt sourcing partner FastFlex over. FastFlex blijft binnen de Between Groep als een zelfstandig onderdeel actief. De overname van FastFlex leidt tot belangrijke voordelen, zoals uitbreiding van het klantenbestand, een breder netwerk van leveranciers en professionals en het delen van kennis en kunde. De Between Groep bestaat uit Between, Yellow Friday, Treefold en FastFlex.

De onderdelen van de Between Groep zijn allemaal met hun eigen specialisme actief binnen de kennisbemiddelingsmarkt. Dagelijks zijn meer dan 3.000 professionals via de Between Groep aan het werk. Tot de gezamenlijke klanten behoren o.a. APG, Belastingdienst, DUO Zoetermeer, Microsoft, Ministeries van Algemene Zaken, Buitenlandse Zaken en Economische Zaken, NS, NN Groep, Provincie Noord-Holland, Universiteit Leiden en UWV.

Rein Buijtelaar, algemeen directeur van de Between Groep: “Alle onderdelen van de Between Groep hebben profijt van deze overgang. Zo is het klantenbestand uitgebreid en het netwerk van leveranciers en professionals vergroot. Daarnaast profiteren wij van elkaars kennis en kunde. FastFlex is een geweldige toevoeging aan de Between Groep omdat de dienstverlening en het klantenportfolio naadloos op elkaar aansluiten. In 2017 wordt de omzet van FastFlex vanaf 1 augustus mee geconsolideerd waardoor de verwachte omzet van de Between Groep in 2017 meer dan € 200 miljoen bedraagt terwijl de omzet in 2016 nog € 145 miljoen bedroeg.

Marc Loo, directeur van FastFlex: “Door de overgang naar de Between Groep verzekeren wij ons van een sterke partner die ons in staat stelt om als onafhankelijk label in de markt onze positie de komende jaren verder te versterken. Naast de versterking als onafhankelijke sourcing partner biedt deze samenwerking meer nieuwe kansen. Wij zijn nu onderdeel van een groep bedrijven die ieder met een eigen specialisme actief is binnen de sourcing markt. Naast deze voordelen zijn wij ervan overtuigd dat wij hierdoor ook onze meerwaarde voor onze huidige klanten verder kunnen vergroten.”

FastFlex was vanaf december 2010 onderdeel van Q24 Beheer, waar ook IT-dienstverlener en kennispartner QNH Consulting en management trainee organisatie Young Colfield toe behoren. “We zijn blij dat Between een partij is die aansluit bij de cultuur en de waardes waar FastFlex voor staat. Met de verkoop creëren we bij Q24 Beheer ruimte om te focussen op het uitbouwen van de consulting activiteiten van QNH Consulting. Doordat we nu onze balans verkorten, daarmee de solvabiliteit verbeteren en de financiële positie van Q24 Beheer versterken, kunnen we de komende jaren nog meer investeren in groei. Met FastFlex als onderdeel van Between Groep zullen we nauw blijven samenwerken als het gaat om sourcing vraagstukken”, aldus Hen Snackers, CEO Q24 Beheer.

Over Between
Kennisbemiddelaar Between vindt en contracteert ICT-professionals voor grote opdrachtgevers. Tot de klanten behoren provincies, universiteiten, multinationals, system integrators en een groot deel van de centrale overheid. Between behaalde in 2016 een achtste positie in de categorie groot tijdens de FD Gazellen Awards als een van de snelst groeiende ondernemingen in Nederland. Meer informatie op Between.com.

Over FastFlex 
FastFlex is een onafhankelijke sourcing partner en managed service provider op het gebied van resource management. FastFlex draagt zorg voor de volledige keten van inhuur: van het proactief benchmarken van de inhuurtarieven tot het afwikkelen van alle contract gerelateerde zaken. Voor advies over de inrichting van de flexibele schil tot het selecteren van professionals. FastFlex gaat voor een langdurig partnership en helpt opdrachtgevers het hoogste rendement te behalen. Kijk voor meer informatie op www.fastflex.nl.

Over Q24 Beheer
Tot de beheermaatschappij Q24 behoren twee labels met samen ruim 500 medewerkers; IT dienstverlener en consulting partner QNH Consulting en de management trainee organisatie Young Colfield. QNH is in staat om als ‘Trusted Advisor’ organisaties te helpen met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering, door de inzet van slimme IT oplossingen. Dit doen ze middels de thema’s Business Analytics, Cloud, Digital Transformation en Collaboration. Young Colfield heeft de ontwikkeling van jong talent als core business. Jonge professionals worden door middel van Talent Programs en Crowd Consulting activiteiten gestimuleerd te groeien en toegevoegde waarde te leveren binnen het bedrijfsleven. Het directieteam van Q24 Beheer bestaat uit CEO Hen Snackers en CFO Erwin van den Bosch. Meer informatie over de dochterondernemingen van Q24 Beheer op www.qnh.eu of www.youngcolfield.nl.

Op de hoogte blijven van onze publicaties? Schrijf je in
Ik wil op de hoogte blijven

    Hallo, mijn naam is , en ik wil op de hoogte blijven over:
    mijn e-mailadres is

    Alvast bedankt.

    * Verplicht veld