VACATURE-INFORMATIE

ProjectInfo

In deze nieuwe functie combineer je operationele werkzaamheden met het behandelen van klantvragen waarbij je direct iets kan betekenen voor de klant. De kern van de functie is gericht op het juist, tijdig en volledig verwerken van settlement transacties. De functie bestaat uit werkzaamheden die bijdragen aan deze doelstelling. Het proces van transactie verwerking vindt grotendeels geautomatiseerd plaats. De werkzaamheden in deze functie zijn daarom met name gericht op exception handeling.
o Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:
- Het monitoren en behandelen van uitvallijsten en signaleringen die voortkomen uit het Tradesysteem ( TA) queues waarbij ook communicatie plaatsvindt met het wereldwijde custodian netwerk
- Het vastleggen van de evidence van de Key Controls voor het settlement proces uit hoofde van ISAE 3402
- Het reconciliƫren van geld- en stukkenrekeningen
Daarnaast behandel je klantvragen en draag je bij aan het bewaken en optimaliseren van het dagelijkse service niveau van de geleverde dienst. Dit doe je door een rol te spelen in het realiseren van verbeterpunten nav uit CSR besprekingen.

Skills

o Je hebt aan afgeronde hbo-opleiding;
o Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
o Je hebt dieptekennis op het gebied van settlements en basiskennis op het gebied van de target klantgroep ( bedrijfsvoering, werkwijze, impact marktontwikkelingen).
o Je hebt technische kennis op financieel vlak (werking markten) en technisch/inhoudelijke klantkennis.
o Je hebt inzicht in/kennis van risico's van de kernprocessen
o Je hebt kennis van het gebruik en werking van klantdata tabellen zoals de custody tabel, RB, distributietabellen, Benefit Guide etc.
o Je bent positief ingesteld en weet dit over te brengen op mensen met wie je werkt;
o Je hebt een enorme dosis winnaarsmentaliteit;
o Je bent leergierig, flexibel en stressbestendig;
o Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, in woord en in geschrift.
Solliciteren