Voor FastFlex was 2017 een mooi en bewogen jaar. We zijn onderdeel geworden van Between Groep en hebben onze nieuwe website gepubliceerd. Daarnaast zijn we van de vierde etage naar de begane grond verhuisd. Allemaal nogal wat veranderingen, maar natuurlijk wel positieve veranderingen.

Daarnaast hebben wij in deze dynamische markt zowel intern als extern grote stappen vooruit kunnen maken. Natuurlijk was dit niet gelukt zonder een goede samenwerking met jou en als onze klanten, leveranciers, professionals en andere partners. Daarvoor willen wij u graag bedanken en nodigen wij je van harte uit om samen met ons het glas te heffen op een mooi 2018. Want wij kijken enorm uit om ook van 2018 een prachtig jaar te maken samen met jou.

Op dinsdag 9 januari 2018 organiseert FastFlex haar jaarlijkse nieuwjaarsborrel aan de Hogehilweg 24 te Amsterdam van 17.00 uur tot 19.00 uur. Laat je ons even weten of jij erbij kunt zijn? Dan houden we hier rekening mee met de drankjes en hapjes. Begin januari ontvangt u aanvullende informatie.

Hopelijk zien wij je 9 januari!

Op de hoogte blijven van onze publicaties? Schrijf je in
Ik wil op de hoogte blijven

    Hallo, mijn naam is , en ik wil op de hoogte blijven over:
    mijn e-mailadres is

    Alvast bedankt.

    * Verplicht veld