Ons team

Samenwerken aan mooie partnerships

FastFlex bestaat uit een divers team van medewerkers. De individuele verantwoordelijkheden zijn groot. Wij hebben daardoor een sterke, actiegeoriënteerde organisatie waarin we hecht met elkaar samenwerken. Maak kennis met ons.

Marc Loo
Marc Loo
Directeur
Over Marc
Organisaties verbeteren en professionaliseren. Dat is mijn passie.
Marc Loo
Marc Loo
Organisaties verbeteren en professionaliseren. Dat is mijn passie. Inzicht krijgen in de klantsituatie en de beste oplossing bieden. Door mijn positieve energie en gedrevenheid komen de talenten van onze klanten en medewerkers nog beter tot hun recht. In mijn vrije tijd hardloop ik en luister ik graag naar muziek.
Marina Somjatova
Marina Somjatova
Financiële Administratie
Over Marina
Mijn vrije tijd breng ik graag door op het Noord-Hollandse strand en in de duinen.
Marina Somjatova
Marina Somjatova
Mijn vrije tijd breng ik graag door op het Noord-Hollandse strand en in de duinen. Ik vind het heerlijk om daar te wandelen en te genieten van de rust. Als ik thuis ben dan vind ik ontspanning in koken of in het lezen van een goed, spannend boek.
Hans Bert
Hans Bert
Bid Manager en bedrijfsjurist
Over Hans
Ik houd van goed eten en leuke restaurants.
Hans Bert
Hans Bert
Ik houd van goed eten en leuke restaurants. Ik ben daarom altijd op zoek naar nieuwe adressen en probeer veel restaurants uit. Op de momenten dat ik niet uiteten ben, speel ik graag golf of kijk ik een goede film.
Niek Nuhn
Niek Nuhn
Accountmanager
Over Niek
In mijn vrije tijd vind ik het fijn om sportief bezig te zijn.
Niek Nuhn
Niek Nuhn
In mijn vrije tijd vind ik het fijn om sportief bezig te zijn. Sporten die ik beoefen zijn boksen en tennis, hierin kan ik al mijn energie kwijt. Daarnaast ga ik graag op reis om mezelf te verdiepen in een nieuwe cultuur en de geschiedenis van een land.
Karin Brizar
Karin Brizar
Manager back office
Over Karin
Ik hou van muziek (maken), lekker eten en gezelligheid.
Karin Brizar
Karin Brizar
Ik hou van muziek (maken), lekker eten en gezelligheid. Ik reis graag naar nieuwe plekken om me te verdiepen in een andere cultuur of omgeving. Daarnaast sport ik nog wat, zoals zwemmen of fietsen. Ik ben sociaal, loyaal en bied iedereen een luisterend oor.
Mina Laisina
Mina Laisina
Contractbeheerder
Over Mina
Naast mijn baan haal ik veel voldoening uit vrijwilligerswerk dat ik doe voor de kerkgemeenschap.
Mina Laisina
Mina Laisina
Naast mijn baan haal ik veel voldoening uit vrijwilligerswerk dat ik doe voor de kerkgemeenschap. Ik organiseer leuke activiteiten voor bijvoorbeeld de ouderen, ik help bij de organisatie van het kerstdiner of het paasontbijt. Verder vind ik het fijn om tijd met mijn gezin door te brengen.
Brenda Sierhuis
Brenda Sierhuis
Financiële Administratie
Over Brenda
In mijn vrije tijd speel ik graag spelletjes met mijn kinderen.
Brenda Sierhuis
Brenda Sierhuis
In mijn vrije tijd speel ik graag spelletjes met mijn kinderen. Bordspelletjes zijn favoriet, maar ook games op de computer en PlayStation. Verder houd ik veel van voetbal, ik kijk graag wedstrijden en ik ben trouwe supporter van mijn kinderen. Ik sla geen wedstrijd over!
Shamir Roshanali
Shamir Roshanali
Financieel administratief medewerker
Over Shamir
Ik vind het fijn om in de zomer af en toe op de motor te stappen en daarnaast houd ik van reizen. Ook een barbecue met vrienden met een potje voetbal en borrel erbij vind ik heerlijk.
Shamir Roshanali
Shamir Roshanali
Ik vind het fijn om in de zomer af en toe op de motor te stappen en daarnaast houd ik van reizen. Ook een barbecue met vrienden met een potje voetbal en borrel erbij vind ik heerlijk (ik ben namelijk dol op grill-gerechten). Tot slot kijk ik graag films, voornamelijk actiefilms en ik breng graag tijd door met m’n gezin.
Ricardo van Buren
Ricardo van Buren
Recruiter
Over Ricardo
Naast mijn baan als recruiter ben ik vooral bezig met diverse culturen en natuur te ontdekken.
Ricardo van Buren
Ricardo van Buren
Naast mijn baan als recruiter ben ik vooral bezig met diverse culturen en natuur te ontdekken. Reizen is dan ook iets wat ik graag doe! De nieuwe culturen en natuur probeer ik op mijn eigen manier vast te leggen, waardoor mijn kijk soms verandert.
Rohied Piekan
Rohied Piekan
Financieel administratief medewerker
Over Rohied
Van het leven genieten is mijn motto. Ik houd van lekker eten en een drankje met mijn vrienden.
Rohied Piekan
Rohied Piekan
Van het leven genieten is mijn motto. Ik houd van lekker eten en een drankje met mijn vrienden. Bij FastFlex ben ik werkzaam op de financiële administratie. We zorgen ervoor dat de facturen van onze klanten en zelfstandige professionals worden voldaan binnen de afgesproken tijd.
Kirsten van Roode
Kirsten van Roode
Regiedesk
Over Kirsten
Ik houd van reizen, vooral van een weekendje weg.
Kirsten van Roode
Kirsten van Roode
Ik houd van reizen, vooral van een weekendje weg. Ik ben ondernemend en ik vind het daarom ook leuk om op stap te gaan met mijn kinderen naar bijvoorbeeld musea. Om tot rust te komen stort ik me graag in een goed boek.
Lia Breeuwer
Lia Breeuwer
Debiteurenbeheerder
Over Lia
Eén van mijn hobby’s is honkbal, ik kan zo genieten van dit spel.
Lia Breeuwer
Lia Breeuwer
Ik ben een levensgenieter en houd van lange wandelingen, liefst op het strand of in de duinen. Mijn grootste passies zijn honkbal kijken en mijn kleinkinderen, daarnaast sport ik ook graag.